KURIOZITETE

KURIOZITETE

Policia rastësisht kap katër tonë portokaj në tri vetura

Publikuar më 01 Shkurt 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Pesë persona janë arrestuar për vjedhje të 4.4 tonë portokajve që ishin të futura në tri vetura.

Vjedhja e këtyre portokajve u zbulua kur policia filloi të ndiqte dy vetura të cilat po udhëtonin afër njëra-tjetrës në një lagje të Sevillas.

Pesë personave u mungonin dokumentet dëshmuese për prejardhjen e portokajve dhe nuk kanë dhënë përgjigje bindëse rreth tyre.