Foto Lajme

Foto Lajme

Danub fotolajm

Rreth 52.000 rosakë plastikë janë lëshur mbi Danub, përpara ndërtesës së Parlamentit të Budapestit. Kjo gjë nuk ishte praktikuar më parë në këtë vend siç thuhet nga njerëzit . Ende nuk dihet se për çka është bërë kjo fushatë, por dukej mjaftë bukur Danubi me rosakët.  

Jahjaga fotolajm

Jahjaga duke uruar për një nismë të mbarë, një vit kthese e suksesi të gjithëmbarshëm, shpreson se ky vit do ti gjejë të gjithë me angazhim dhe me rezultate më të mëdha. Një urim të veçantë, ajo e bënë për të gjithë nxënësit që sot ulen për herë të parë në bankat shkollore.  

JOLIE fotolajm

Pas martesës Jolie dhe Pitt nuk kanë kohë për muaj mjalti, ata i janë dedikuar filmit të tyre të ri. Menjëherë pas ceremonisë martesore, aktorja ka shkuar për në Maltë për t'u përgatitur për punë. Skenarin e filmit e ka shkruar vetë Jolie dhe do të xhirohet në Maltë dhe Gozo.  

Mesimi  fotolajm

Në Kosovë sot fillon viti i ri shkollor në arsimin fillor dhe atë të mesëm. MASHT duke uruar nxënësit ka thënë se i ka bërë të gjitha përgatitjet për fillim të mbarë të vitit të ri shkollor. Ata kanë shprehur besimin se do të shënohen të arritura të mira në aftësimin e brezit të ri.    

background loading