Foto Lajme

Foto Lajme

Rita fotolajm

Ylli botëror me prejardhje shqiptare Rita Ora, ka shkëlqyer me pamjen e saj teksa ka arritur në ceremoninë Teen Awards 2014. Me pamjen e saj prej biondeje, Ora la nën hije koleget e saja. Ajo në tepihun e kuq ishte me udhëheqësin tjetër të kësaj ngjarjeje, Nick Grimshaw.  

Ndriçim Kulla fotolajm

Në ambientet e Bibliotekës Kombëtare u bë promovimi i tre vëllimeve të librit "Enciklopedi antologjike e mendimit shqiptar 1807-1957", të autorit, Ndriçim Kulla. Ai ka mbledhur në një vend punën hulumtuese tridhjetëvjeçare, që sot i hyn në punë çdo shqiptari.  

Dida fotolajm

Një kronologji për dëbimin e shqiptarëve të Kosovës nga forcat serbe në luftën e vitit 1999, është përmbledhur në libër. Gazetari Sulejman Dida shfaqi kujtimet e tij të kohës kur nga qyteti i tij, Kukësi, po përcillte atë që po ndodhte në Kosovë. Dida ringjalli makthin e kosovarëve.

BQK fotolajm

Kryetari i BQK-së, Bedri Peci e ka pranuar çmimin prestigjioz, "Medalja e Artë e Forumit të Crans Montanës". Ky forum përbën një platformë prestigjioze përfaqësimi të institucioneve financiare, qeverive, parlamenteve, administratës publike dhe organizatave të ndryshme.  

background loading