Foto Lajme

Foto Lajme

FSK fotolajm

Ministri i FSK-së Haki Demolli,  priti ambasadorin e Norvegjisë në Kosovë Jan Braathu. Ai e falënderoi ambasadorin për urimin e shprehur për emërimin në detyrën e ministrit, duke vazhduar falënderimin për kontributin që shteti i Norvegjisë i ka dhënë Kosovës.

MTI fotolajm

Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, priti në takim shefin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), Anton Kobakov, me bashkëpunëtorë, ku bisedoi për bashkëpunimin ndër-institucional në funksion të përkrahjes së bizneseve kosovare.

QKUK fotolajm

QKUK bënë të ditur se dje me datë 27.01.2015 rreth 13:00 kanë filluar të vijnë rastet e para të të lënduarve, si pasojë e lëndimeve në protestë. Në tërësi ndihmë mjekësore kanë kërkuar 170 persona, prej tyre 107 policë, 53 protestues dhe 10 qytetarë të vetë deklaruar.

Karare fotolajm

Shkrimtari Ismail Kadare sot mbush 79 vjet. Kadare, ka lindur më 28 janar të vitit 1936 në Gjirokastër. Më 1958 mbaroi degën e Gjuhës e të Letërsisë në Universitetin e Tiranës. Më pas studioi në Moskë, për dy vite, në Institutin e Letërsisë Botërore "Maksim Gorki".

background loading