Foto Lajme

Foto Lajme

Rita Ora Tokyo -Fotolajm

Ylli botëror me prejardhje shqiptare Rita Ora dje ka promovuar koleksioni e saj të modës në bashkëpunim me markën e njohur “Adidas” në qytetin e Tokyos. Koleksioni i këngëtares është mirëpritur nga mijëra njerëz të cilët mbajnë të veshur koleksionin e Ritës kudo.  

Beqaj fotolajm

Ministri i Financave, Besim Beqaj, në Forumin e Biznesit - Prizreni 2014, ka thënë se Kosova e kemi bërë reforma substanciale për sa i përket ambientit të të bërit biznes dhe kjo është dëshmuar gjatë edhe në Raportin e Bankës Botërore për të bërë biznes.  

Evroenergie fotolajm

Në Prishtinë përfundoi Konferenca për tregun e energjisë ku morën pjesë 200 përfaqësues nga kompanitë e ndryshme, si edhe ekspertë të energjetikës nga Kosova, Gjermania, Shqipëria, Maqedonia, Bullgaria, Austria, Bosnja e Hercegovina, Kroacia, Sllovenia.  

Jahjaga fotolajm

Sot në Kosovë u shënua 15 vjetori i bashkëpunimit gjermano-kosovar. Në kryeqytet, për këtë ditë u mbajtën manifestime të ndryshme e me këtë rast foli edhe Presidentja e Kosovës Atifete Jahjaga e cila vlerësoj lart kontributin e gjermanëve për Kosovën gjatë këtyre viteve.  

background loading