Foto Lajme

Foto Lajme

Nora fotolajm

Këngëtarja dhe aktorja Nora Muqaj ka bërë të ditur se së shpejti do të paraqitet në disa role të filmave, të cilët do të shfaqen në disa qytete të Kosovës dhe në Llozanë të Zvicrës. Ndër të tjera Nora ka zbuluar se së shpejti do të sjellë diçka të re edhe në muzikë...

Hoxhaj fotolajm

Hoxhaj, i ka dërguar një telegram urimi ministrit të Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Ditmir Bushati, me rastin e zgjedhjes së Shqipërisë anëtare e Këshillit të të Drejtave të Njeriut të Kombeve të Bashkuara. Ai ka përgëzuar për këtë të arritur të rëndësishme në politikën e jashtme.  

Ora fotolajm

Të dielën e kësaj jave do të zgjohemi të gjithë një orë më vonë. Kjo, sepse rikthehet ora diellore dhe akrepat do të lëvizin 60 minuta prapa. Ndërrimi i orës e ka fillesën kur Benjamin Franklin hodhi idenë e kohës që ndjek diellin, e në këtë mënyrë kursehet edhe energjia.

Rita fotolajm

Ylli botëror me prejardhje shqiptare Rita Ora, ka shkëlqyer me pamjen e saj teksa ka arritur në ceremoninë Teen Awards 2014. Me pamjen e saj prej biondeje, Ora la nën hije koleget e saja. Ajo në tepihun e kuq ishte me udhëheqësin tjetër të kësaj ngjarjeje, Nick Grimshaw.  

background loading